Totul croit și construit pentru tine

Ne luăm timpul necesar pentru a te cunoaște și a înțelege exact ce îți dorești. Doar așa consilierul tău personal de turism poate construi vacanța perfectă.

Relație bazată pe încredere

Scopul principal al consilierului este acela de a pune bazele unei relații de colaborare de lungă durată, bazată pe încredere și respect. 


Travel management personal

Cu ajutorul consilierului, beneficiezi de travel management la nivel personal pentru tot anul. Planificare, consultanță, rezervări, monitorizare.

Consultanță profesionistă

Toți consilierii noștri sunt profesioniști desăvârșiți cu pregătire și experiență maximă în industria de travel. Sfaturile lor fac diferența.


Atunci când beneficiezi de serviciile unui consilier de turism poți lenevi liniștit pe malul unu lac cu picioarele atârnate pe geamul mașinii. Nu vei risca niciodată să uiți ora de plecare la aeroport, de check in la hotel sau de rezervarea pe care ai solicitat-o la un anume restaurant. Sarcina consilierului tău nu se oprește atunci când te-ai îmbarcat în avion. El monitorizează programul tău pe tot parcursul vacanței și se asigură că totul decurge așa cum a fost planificat.Totul croit și construit pentru tine


Știm că ai un stil de viață activ. Ești toată ziua ocupat, alergi dintr-un loc într-altul, de la o întălnire la alta după care trebuie să îți rezervi o oră sau două pentru sală ori alergat și probabil că putem enumera o întreagă listă de alte task-uri pe care le ai de bifat pe parcursul unei zile. Așa că stresul aferent căutărilor pentru un zbor la o oră convenabilă și un tarif bun, compararea și rezervarea camerelor la hotel și toate celelalte probleme aferente în incercarea de a organiza vacanța perfectă pare să fie ceva de care chiar nu mai ai nevoie.


Consilierul tău personal de turism poate face toate aceste lucruri pentru tine iar în final tot ce ai de făcut este să alegi între 2-3 propuneri de vacanțe, organizate până la ultimul detaliu, conform solicitărilor tale.

Atunci când îți rezervi puțin timp și îți cunoști personal consilierul, acesta va înțelege ce locuri îți dorești să vizitezi, ce îți place să faci cât timp ești în vacanță, ce activități preferi plus toate acele mici amănunte care par neimportante la prima vedere dar care ajung într-un final să facă diferența.


Este un serviciu personal și personalizat care pur și simplu nu poate fi comparat cu nimic altceva. Nici un portal de rezervări sau agent de turism nu poate oferi liniștea și confortul pe care un consilier de turism le aduce atunci când îți organizează vacanța. De aceea tot mai mulți oameni din lume cu o viață activă, mult prea ocupați și stresați de rutina zilnică evită să mai piardă ore întregi în fața monitorului apelând la serviciile de consiliere pentru vacanțele lor și ale familiilor lor dar și pentru călătoriile de afaceri.Relație bazată pe încredere


Scopul principal al consilierului de turism este acela de a construi împreună cu tine o relație de colaborare de lungă durată. O relație bazată pe încredere și respect.


Nefiind legaț de o agenție sau TourOperator consilierul are libertatea de a fi cât se poate de obiectiv. Toate recomandările sale țin seama de dorințele și solicitările tale, astfel încât să obții vacanța perfectă.

Pentru că încrederea ta este cel mai important factor, întotdeauna consilierul personal îți va oferi cele mai bune oferte pentru tine și nu pe cele mai scumpe. Chiar dacă în anumite circumstanțe, pentru a se armoniza cu stilul și preferințele tale de călătorie unele oferte au tarife ridicate, în final tu ești cel care decizi dacă mergi mai departe cu ele sau nu. Consilierul tău poate reface oferta de câte ori este necesar, pâna la varianta optimă agreată de tine.Travel management personal


Prin tripTKTS.ro cu ajutorul consilierului tău, poți avea acum servicii de travel management personal.

 

Scopul nostru este acela de a aduce serviciul de travel management, până acum destinat aproape exclusiv corporațiilor sau companiilor foarte mari, la nivel personal astfel încât oricine dorește, să poată beneficia de acest serviciu. 

 

Cum funcționează? Foarte simplu. 

Fie că ești o persoană foarte ocupată sau deții o companie mică ori mijlocie, toate grijile tale legate de organizarea vacanțelor sau călătoriilor de afaceri se transferă către consilierul tău. Nu doar punctual pentru o vacanță, o deplasare ci pe durata unui an întreg. 

 

Din acel moment tot ceea ce este legat de organizare, rezervări, monitorizare etc nu mai reprezintă o problemă pentru tine. Tot ce ai de făcut este să împachetezi și să călătorești. Tu sau angajații tăi.

 Consultanță profesionistă


tripTKTS.ro este format dintr-un grup restrâns de profesioniști din industria de travel din România, uniți doar de pasiunea pentru acest domeniu.

 

Fiecare dintre aceștia are peste 15 ani de experiență, este posesor de brevet de turism și are studii de specialitate extensive astfel că întotdeauna vei fi consiliat de oameni cu background solid în domeniu.

Pentru că suntem adepții unui mod de lucru transparent și ne bazăm relațiile de colaborare pe încredere, în partea stângă puteți vizualiza brevetul de turism al fondatorului tripTKTS.ro.Abonamentele noastre


Dedicat persoanelor fizice


Concepție&Consiliere 3 vacanțe pe an


Virtual assistance pe durata vacanțelor

Dedicat persoanelor fizice


Concepție&Consiliere 3 vacanțe pe an


Concepție&Consiliere 1-2 tabere pe an


Virtual assistance pe durata vacanțelor

Dedicat Start Up-urilor și firmelor mici


Travel management pe durata unui an


Valabil pentru maxim 10 angajați.


3 business trip-uri per angajat pe lună.


Virtual assistance 
TripTKTS.ro nu este o agenție de turism și prin urmare consilierii noștri nu încasează comisioane sau taxe de serviciu. Consilierul de turism acționează exclusiv în interesul clientului său. Toate relațiile contractuale între furnizorii diferitelor servicii componente ale vacanțelor concepute și construite de consilier produc efecte doar între client și respectivii furnizori.