Agentie LGBT Friendly

Incepand din acest an, Wasteels Romania inaugureaza un serviciu de travel ce se adreseaza exclusiv comunitatii LGBT din Romania. Prin intermediul unui parteneriat cu World Rainbow Hotels se pot face rezervari la peste 850 de hoteluri din toata lumea.
 
Charterele verii 2013

Pachete pentru vacanta de vara la cele mai avantajoase tarife. Curse charter, hoteluri superbe, tarife deasemenea. www.triptkts.ro/travel.php
 

 
 
Facebook
Additional Options

Bine ati venit in pagina de rezervari bilete tren - calatorii internationale!

Acest sistem pentru calcularea pretului biletelor de tren este o varianta derivata din sistemul profesional si a fost conceput pentru uzul dumneavostra, fiind divizat in trei componente astfel incat utilizarea lui sa fie cat mai simpla si intuitiva posibil.

Sectiunea “Bilete pe itinerarii” va permite calcularea pretului pentru bilete de tip Origine-Destinatie ca de exemplu, Bucuresti-Viena, Bucuresti-Munchen etc. Deasemenea se pot calcula preturi pentru bilete pe rute care nu au originea in Romania ca de exemplu Viena-Munchen.

Sectiunea “Plecare din Romania” cuprinde majoritatea trenurilor care circula pe rute internationale si au plecarea din Romania. Aici se poate calcula pretul unui bilet dar puteti vizualiza si costul unei rezervari pentru loc pe scaun, vagon de dormit sau cuseta in functie de componenta fiecarui tren.

Sectiunea “Pass-uri” cuprinde cele mai importante bilete de tren de tip pass (abonament), ce permit calatorii multiple pe teritoriul uneia sau mai multor tari. 

TripTKTS Blog